HET

FESTIVAL

9 uren non-stop muziek verdeeld over 2 podia !

RijmRock is een uniek festival met maar liefst 14 artiesten die non-stop voor 9 uren muziek zorgen. Op ons Main Stage krijg je alle full bands te zien en op het Acoustic Stage vind je alle sterk opkomende talenten in kleine bezetting. We zorgen ook voor een overdekt plein zodat een regenbui u niet hoeft te weerhouden om ons festival te bezoeken. Voeg daarbij lekker eten en drank ... hopla, feesjeuuu. 

LET OP! Enkel ingang via de Lange Dreef wegens de veiligheidsvoorschriften.
PARKING

Rond de kern van Rijmenam (die zal afgesloten zijn voor alle verkeer tijdens het festival) zijn er borden opgesteld die u richting een parking zullen sturen om uw wagen te parkeren. We raden iedereen wel aan om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Er zijn meer dan genoeg fietsparkings voorzien om een gans dorp te ontvangen. LET OP! Door de werken in Rijmenam is de doorgang van Muizen naar Rijmenam afgesloten en moet je via Bonheiden komen indien je van Muizen komt!

GET THE MAP

Hier kan je een map van de dorpskern en omgeving downloaden om een parkingplaats te vinden, uw fietsroute te plannen of uw dronken wandelroute naar huis in te studeren. (Voor de 7de editie is er een aangepaste versie gemaakt door de lokale werken in Rijmenam!)

Veggie burger
ACTIVITEITEN EN FOOD

Zoals elk jaar voorzien we de beste foodstands die u de beste originele culinaire food aanbieden, bereidt op ambachtelijke wijze en super smaakvol. Frietjes kan je eten bij Barak Frituur, etc ...

En van het begin van het festival, tijdens het schitterende optreden van Meneer Beer zijn er lekkere ijsjes voor de jongsten en de ouderen met een jong hart die al eens wensen te snoepen van een lekker vers ijsje!

Hou ons plein en het dorp proper.

We vragen vriendelijk aan iedereen om alle afval te dumpen in de voorziene afvalbakken en niet achter te laten in het dorp, op het plein en zeker niet op de parkings. Rijmenam is een groen dorp, laat ons dat samen ook zo houden. Op het festivalplein zijn meerdere containers voorzien om gesorteerd uw afval op te vangen! RijmRock wenst een ecologisch festival te zijn en we hopen dat u ook die inspanning wenst te doen. Dank u!