top of page

HET

FESTIVAL

RijmRock is een uniek festival dat dit jaar zijn 10de verjaardag viert! Gestart in 2012 en groeide over de jaren snel uit tot een gevestigde waarde in de regio, 2022: 10 jaar later, opnieuw feest. We zorgen ook voor een overdekt plein zodat een regenbui u niet hoeft te weerhouden om ons festival te bezoeken. Voeg daarbij lekker eten en drank ... hopla, feesjeuuu. 

PARKING

Rond de kern van Rijmenam (die zal afgesloten zijn voor alle verkeer tijdens het festival) zijn er borden opgesteld die u richting een parking zullen sturen om uw wagen te parkeren. We raden iedereen wel aan om zo veel mogelijk met de fiets te komen. Er zijn meer dan genoeg fietsparkings voorzien om een gans dorp te ontvangen. 

GET THE MAP

Hier kan je een map van de dorpskern en omgeving downloaden om een parkingplaats te vinden, uw fietsroute te plannen of uw dronken wandelroute naar huis in te studeren. (Voor de 10de verjaardag komt er een aangepaste versie ... stay tuned!)

Hou ons terrein en het dorp proper.

We vragen vriendelijk aan iedereen om alle afval te dumpen in de voorziene afvalbakken en niet achter te laten in het dorp, op het terreinen zeker niet op de parkings. Rijmenam is een groen dorp, laat ons dat samen ook zo houden. Op het festivalplein zijn meerdere containers voorzien om gesorteerd uw afval op te vangen! RijmRock wenst een ecologisch festival te zijn en we hopen dat u ook die inspanning wenst te doen. Dank u!

bottom of page